Tilbake Twitter Facebook

Gir seg på landslaget

Ragnhild Margrethe Aamodt (28) har spilt sin siste kamp med Håndballjentene og prioriterer anderledes når hennes kontrakt i Danmark med FC Midtjylland utgår i juni. Hun vender "nesen hjem" uten å ha ferdiglagte planer i detalj, men tiden på landslaget er over.

Karrieren som startet med et knapt 28-29-tap mot Jugoalsvia (den gangen) i 2002, ble avsluttet med EM-kampen mot Russland i 2008, der det ble seier med 24-18. Karrieren inneholder bl.a. tre Europamesterskap og et OL-gull så man kan trygt slå fast at "jobben" er gjort.

For tiden jobber hun med salg av sportsutstyr ved siden av håndballen den siste tiden sin i Danmark, og vil bruke sommeren på å finne ut hva høsten og fremtiden bringer. Hun var enig i at et spørsmål om fortsatt håndballspill burde stilles i august/september, og ikke i mars - da man er både fysisk og mentalt sliten etter en meget lang sesong. At hun returnerer til Norge kunne hun imidlertid bekrefte.

Det skal bli rikelig anledning til både å omtale og hedre henne i tiden som kommer, etter solide bidrag gjennom  syv "fete" år på landslaget.

Vi takker henne langt.

03.03.2009 09:36, Per Søderstrøm