Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

20240429 Vinnere Bringserien Flint.jpg
Flint Tønsberg vant Bringserien 2023/24

Flint Tønsberg og Åsane ble vinnere i Bringserien 23/24

Det ble en perfekt sesongavslutning for Flint Tønsberg og Åsane i Fredrikstad i helgen.

16 lag hadde tatt turen til Fredrikstad for å være med på sesongens store høydepunkt, sluttspillet i Bringserien. Etter en lang sesong skulle det hele kulminere i kampen om heder og ære.

Søndagens første gull gikk til Flint Tønsberg som var suverene i finalen mot Urædd. Jentene fra Porsgrunn kom aldri skikkelig inn i kampen etter 5-0 ledelsen til Flint. Til slutt sto det 25-14 på tavla og Flint-jentene kunne slippe jubelen løs.

- Minne for livet! Det var kjempegøy! Det er noe vi kommer til å huske resten av livet. Alle var på og det var skikkelig idrettsglede, jublet Lise Aggerholm Brunsvik og Emilie Alexandra Helgerud som lovte å synge masse i garderoben.

20240429 Vinnere Bringserien Flint.jpg

Jentene fra Tønsberg hadde god flyt hele helgen og slo både Stabæk og Fjellhammer med god margin på lørdag. Tredjeplassen tok Tune som slo Fjellhammer 26-24 i bronsefinalen.

I gutteklassen dro Åsane det lengste strået i en meget tett og fin finale mot Nærbø. Etter å ha ligget under 13-15 til pause, slo de skikkelig tilbake etter pause og vant til slutt hele 29-24.

20240429 Vinnere Bringserien Åsane.jpg

- Vi visste at dette er det siste vi gjør i lag så vi bestemte oss for å ha det gøy og nyte øyeblikket. Da er det lett å senke skuldrene og gjøre det vi er gode på, og det funket, sa banens beste Emil Johnsen etter gullet var i boks.

- Det var det gøyeste jeg har vært med på noen gang, helt villt!

Først tok de Runar i kvartifnalen før Charlottenlund måtte se seg slått i en spennende semifinale. Sistnevnte tok bronsen etter seier 35-27 mot Bryne i bronsefinalen.

Generalsekretær Erik Langerud var på plass og skryter av sluttspillhelgen i Kongstenhallen.

- Det var skikkelig gøy å være tilstede på sluttspillet i Bringserien. Veldig mye bra håndball og det er jo fantastisk å se hvilken innsats spillerne legger i dette og ikke minst begeistringen som følger med! Honnør også til alle som har jobbet med arrangementet og gitt det rammen det fortjener, forteller Langerud.

Bringserien 2023/2024

G16-klassen

Vinner: Åsane
2. plass: Nærbø
3. plass: Charlottenlund

Resultatene fra G16-sluttspillet https://www.handball.no/system/kamper/turnering/?turnid=427939

J16-klassen

Vinner: Flint Tønsberg
2. plass: Urædd
3. plass: Tune

Resultatene fra J16-sluttspillet https://www.handball.no/system/kamper/turnering/?turnid=427948

Les mer om Bringserien her!