Budapest, Ungarn 20230604.
Vipers Sunniva Amalie Næs Andersen under finalen i Champions League i håndball mellom Vipers og Ferencvárosi TC i MVM Dome Budapest.
Sunniva Næss Andersen scoret seks av Vipers' 35 mål mot FTC. Her fra en tidligere kamp.

Fjerde seier på rad for Vipers

I en ellers noe turbulent tid for Vipers, har den siste tiden i Champions League gitt sørlendingene mye å juble for.

Fire seire på rad har det blitt for de rosakledte jentene, som også lørdag hentet med seg to poeng hjem etter åttemålsseier 35-27 over FTC-Rail Cargo Hungaria.

Det startet dog jevnt i Ungarn, lagene fulgte hverandre til 4-4 etter 6 minutter, før hjemmelaget dro ifra til 7-4.
Få minutter senere, etter en god laginnsats, utlignet imidlertid Anna Vyakhireva for Vipers til 8-8 etter drøyt halvspilt førsteomgang.

Mot pause var det Vipers som var i føringen og dro mer og mer ifra, og ved pausesignalet var Vipers fire mål foran, på stillingen 13-17.

Vipers holdt på ledelsen gjennom andre omgang også, men omtrent midtveis var det en målløs periode fra begge lag på drøye seks minutter.

Hjemmelagets Dragana Cvijic punkterte imidlertid denne målløse perioden med en scoring, og da var stillingen 23-20 i Vipers' favør.
I kampens sluttminutter fortsatte Vipers å øke ledelsen scoring for scoring, og til slutt kunne de strekke hendene over hodet og juble for seier 35-27.

Vipers' neste kamp i Champions League er lørdag 17. februar, på hjemmebane i Aquarama Arena. Motstander er danske Ikast, som vant med fire mål over Vipers i sesongens aller første europacupkamp i september.
Dette er lagenes siste gruppespillkamp, før lagene fra tredje- til sjetteplass møtes i play off. Deretter venter kvartfinaler, før Final4 spilles første helga i juni.