Egypt ble for store

U-gutta (LM98) klarte ikke å kvalifisere seg til åttedelsfinale i VM etter at de tapte 30-22 mot Egypt mandag.

En seier og fire tap ble dermed fasiten for U-gutta i årets gruppespill i VM i Georgia.

I åpningskampen ble det 23-20 til Sverige, 34-28 til Frankrike i neste oppgjør, før mesterskapets opptur kom mot Bahrain i 39-23-seieren fredag. I påfølgende kamp lørdag ble Danmark et par hakk for gode og vant 33-20.

Mandag formiddag holdt lagene holdt følge lenge, og til pause var Norge og Egypt nesten like langt i målprotokollen; 12-14.

I andre omgang ble tomålsledelsen opprettholdt fra egypterne. Helt til det gjensto 15 minutter var Norge helt i ryggen.

På bare noen få minutter ble 19-21 til 19-26.

Norge scoret tre mål de siste ti minuttene, noe som gjorde at lystavla i Georgia viste 22-30 etter 60 minutter.

Dermed må Norge ut i plasseringskamp. Motstander og kamptidspunkt oppdateres.