Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Årets Grasrottrener RØ 2024.jpg

Årets Grasrottrener kåret i hver region

Årets Grasrottrener er kåret av en jury i hver av NHFs seks regioner. Her er alle vinnerne!

Norges Håndballforbund er velsignet med svært mange dyktige barnehåndballtrenere. Mange av disse ble nominert i kåringen av Årets Grasrottrener, og nå er de regionale vinnerne kåret.

Les mer om de seks vinnerne her:

NHF Region Øst

- Å bli nominert inspirerte meg til å tenke at vi kan vinne noe for klubben. Å få lov til å markedsføre en så stor Oslo-klubb gjorde det ekstra gøy. Jeg fikk helt frysninger da jeg skjønte at det var en av ungdomstrenerne som hadde nominert meg, sier Marit Gjestvang Petersen i Kjelsås IL.

Les hele intervjuet med Marit her!

NHF Region Innlandet

- Denne prisen setter jeg umåtelig stor pris på. På det eldste jentelaget jeg trener har det vært en foreldregruppe som har vært svært aktive i å få folk til å stemme. Å få prisen på felles sesongavslutning for alle håndballagene i Ottestad Håndball var koselig, og litt kleint. Jeg er veldig takknemlig for prispengene, for da kan det oppgraderes litt i utstyrsrommet i Ottestadhallen, sier Anne Christine Gundersen Willard i Ottestad IL.

Les hele intervjuet med Anne Christine her!

NHF Region Sør

- Jeg er satt ut. Det er uvirkelig. Holmestrand er en liten klubb, så i forhold til antall stemmer trodde jeg ikke jeg hadde noen sjanse. Men jeg skjønner det er mobilisert mer enn jeg trodde. Da har man nok gjort en innsats over tid som synes. Jeg brenner for barnehåndballen og synes det er gøy å være med ungene, sier Agnethe Sollid fra Holmestrand IF.

Les hele intervjuet med Agnethe her!

NHF Region Vest

Kenneth gjør et enestående bidrag i barnehåndballen i Søre Neset. Hans engasjement og innsats til å veilede og inspirere unge spillere er fantastisk. Han skaper et trygt og godt miljø på trening.

(Hentet fra nominasjonen av vinner Kenneth Husebø, Søre Neset)

Les hele artikkelen om Kenneth her!

NHF Region Sørvest

- Jeg har så stor respekt for mine medtrenere, både i Gimletroll og andre klubber, at jeg aldri hadde trodd jeg kom til å vinne. Jeg ble helt paff da jeg fikk vite om nominasjonen og kjente på en voldsom ydmykhet. Å stå her i dag som vinner, er bare helt sykt! Det er skikkelig stas at så mange har stemt på meg, og at folk legger merke til og bryr seg om det jeg bidrar med i klubben, sier Eivind Balchen i Gimletroll.

Les hele intervjuet med Eivind her!

NHF Region Nord

- På fredager arrangerer vi ekstratrening for gutter, der vi jobber med rekruttering for å få med flere. Jeg var på denne ekstratreningen da e-posten kom, men klarte ikke å lese den der og da. Da jeg kom hjem og satte meg rundt middagsbordet med guttene mine, leste vi e-posten høyt. Jeg begynte å gråte, mens guttene begynte å le. Det var en veldig spesiell følelse å få lese hvor mye en blir satt pris på, sier Anette Lunheim i SIF/Hessa.

Les hele intervjuet med Anette her!

Alle de regionale vinnerne inviteres til Topphåndballseminaret i Sandefjord 14.-16. juni 2024, hvor en nasjonal jury vil kåre Årets Grasrottrener blant de seks regionale vinnerne. Klubben til den nasjonale vinneren vinner ytterligere 20.000 kr.